σεμινάριο εισαγωγής στην αφηγηματική θεραπεία

Εισαγωγή στην Αφηγηματική Θεραπεία: Ο ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ

με τον ψυχοθεραπευτή, ερευνητή και συγγραφέα DAVID NEWMAN,

Επόπτη- Εκπαιδευτή Αφηγηματικής Θεραπείας του Κέντρου DULWICH Αφηγηματικής Θεραπείας (Αδελαΐδα, Αυστραλία), ιδρυτή του Charing Cross Narrative Therapy Centre (Σίδνευ, Αυστραλία)

12/3/2010: Ανοιχτή στο κοινό διάλεξη & ενημέρωση για το πτυχίο αφηγηματικού θεραπευτή στην Ελλάδα, από το Dulwich Centre.

Αμφιθέατρο Τοπογράφων, ΠΟλυτεχνείο Θεσσαλονίκης

13-14/3/2010: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

Κτίριο Τοπογράφων, Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες: 6974-361096, adamharvatis@gmail.com

——–

Ο DAVID NEWMAN, ψυχοθεραπευτής Αφηγηματικής Θεραπείας, ερευνητής και συγγραφέας εκπαιδεύτηκε από τον Michael White στην Αφηγηματική Θεραπεία. Είναι ο ίδιος επόπτης –εκπαιδευτής Αφηγηματικής Θεραπείας.

Υπήρξε ιδρυτής του Charing Cross Narrative Therapy Centre (Σίδνευ, Αυστραλία) και έχει διδάξει μέσω αυτού του κέντρου σε δεκάδες υπηρεσίες ψυχικής υγείας, εθελοντικές οργανώσεις και Πανεπιστήμια της Αυστραλίας.

Ως μέλος του διεθνούς εκπαιδευτικού προσωπικού του Κέντρου Dulwich της Αδελαΐδας της Αυστραλίας, του επιστημονικού κέντρου που δημιούργησε ο ίδιος ο Michael White, έχει διδάξει εκπαιδευόμενους από τον Καναδά, τη Δανία, το Χογκ-Κόγκ, το Βέλγιο, τη Μεγάλη Βρεττανία, τις Η.Π.Α, την Αργεντινή, τη Χιλή και τη Βραζιλία.

Εκπροσωπώντας το Κέντρο Dulwich την Παρασκευή 12 Μαρτίου, εκτός από μία ανοιχτή παρουσίαση της Αφηγηματικής Θεραπείας και των καινοτομιών της στο επίπεδο του προφορικού και του γραπτού λόγου, θα παρουσιάσει επίσης τη φιλοσοφία και την πράξη των διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων Αφηγηματικής Θεραπείας και την εφαρμογή τους στην Ελλάδα.

Πληροφορίες για το σεμινάριο: Αδάμ Χαρβάτης

Ψυχολόγος MSc, PhD

Τηλ. 6974-361096, fax 2371021916

Μail: adamharvatis@gmail.com

Εγγραφή μέχρι 26 Φεβρουαρίου;

180 € (για επαγγελματίες)

130 € (για φοιτητές/τριες)

Εγγραφή μετά τις 26 Φεβρουαρίου:

200 € (για επαγγελματίες)

150 € (για φοιτητές/τριες)

Παρακαλούμε μετά την πληρωμή στην τράπεζα αποστείλατε στο παραπάνω fax ή email αίτηση με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, φορέα από τον οποίο προέρχεστε – εφόσον δεν είστε ιδιώτης- καθώς και διεύθυνση, ΠΟΛΗ, τηλέφωνο και e-mail) καθώς και ένα αντίγραφο του καταθετηρίου

Αριθμ. Λογαρ. Τράπεζας:

EUR 5276-041172-065 Τράπεζα Πειραιώς

*SOS. Παρακαλούμε αναγράψτε στο καταθετήριο το όνομά σας

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.