για μένα

Σύντομα Στοιχεία:
Δρ. Ψυχολογίας Α.Π.Θ. (2014)
Συστημικός Ψυχοθεραπευτής - Τακτικό Μέλος ΣΕΒΕ (EFTA)
Μέλος της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛΨΕ)
Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ)
Μέλος της International Society of Critical Health Psychology 
Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος: 3176/21-4-2004
 

Είμαι ψυχολόγος με κατεύθυνση κοινωνικής και κλινικής ψυχολογίας, απόφοιτος 2003 του τμ. Ψυχολογίας Α.Π.Θ. Είμαι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ, Α.Μ. 1570). Από το 2009 δραστηριοποιούμαι ιδιωτικά ως ελεύθερος επαγγελματίας ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής.

Το 2014 αναγορεύτηκα Διδάκτορας του τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ.

Δουλεύω ψυχοθεραπευτικά και συμβουλευτικά με πελάτες και πελάτισσες που αντιμετωπίζουν διάφορα ψυχο-κοινωνικά ζητήματα (τραύμα, άγχος, δυσφορία, φοβίες ή προβλήματα σχέσεων στην οικογένεια) υπό συνεχή εποπτεία πιο έμπειρων θεραπευτ(ρι)ών.

Είμαι τακτικό μέλος της Συστημικής Εταιρείας Β.Ελλάδας, έχοντας εκπαιδευτεί στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία (στο σεμινάριο Αθήνας του Συστημικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης) και στην αφηγηματική θεραπεία. Συνεχίζω να εκπαιδεύομαι παρακολουθώντας συνέδρια ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας, συμμετέχοντας σε σεμινάρια συστημικής, αφηγηματικής και ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας, και προσπαθώντας να είμαι σε επαφή με τις εξελίξεις του σήμερα.

Έχω διδάξει μαθήματα Μεθοδολογίας της Έρευνας (ποιοτικής και ποσοτικής) και συμβουλευτικής στο τμήμα ΦΠΨ του ΕΚΠΑ. Παλιότερα έχω εργαστεί ως ερευνητής ποιοτικών κοινωνικών ερευνών, σε Μ.Κ.Ο. υποστήριξης Α.Με.Α., σε γραμμή προληπτικής ψυχικής υγιεινής, ως εισηγητής σεμιναρίων συμβουλευτικής και σε άλλες δουλειές, στο 18 Άνω και στο ΚΕΘΕΑ.

Επίσης, συνεργάζομαι με το Κέντρο Αντιμετώπισης Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών και Συμβουλευτικής Γονέων για συμβουλευτική γονέων, το συντονισμό ομάδων γονέων και παροχή οικογενειακής ψυχοθεραπείας.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας δίδυμων αγοριών.

Αν ωστόσο σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τις επαγγελματικές δεξιότητες και την εκπαίδευσή μου, μπορείτε να δείτε το εκτενές βιογραφικό μου (EUROPASS).