Νέα Υπηρεσία: Online Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υποστήριξη

Η διεύρυνση της χρήσης των τηλεματικών μέσων επικοινωνίας (sms, irc, video-chat, skype, web-conferencing, etc) δημιουργεί νέες συνθήκες για τη ζωή όλων μας, είτε στην εργασία, είτε στον ελεύθερο χρόνο. Οι νέες αυτές συνθήκες έχουν μεταβάλλει τον τρόπο που αναζητούμε την επικοινωνία με τους “άλλους” της ζωής μας, έχουν πολλαπλασιαστεί οι δυνατοί τρόποι με τους οποίους (δια)συνδεόμαστε και ερχόμαστε “κοντά”. Αυτή η νέα συνθήκη της εκτεταμένης χρήσης του διαδικτύου έχει ήδη αλλάξει τις ζωές μας.

 

Στο επίπεδο της δουλειάς που κάνουμε, σίγουρα συντελεί στην βελτίωση της πρόσβασης στην ψυχολογική υποστήριξη για πολλές κατηγορίες πληθυσμού:

  • άτομα σε μακρινά νησιά/κλειστές κοινωνίες, 
  • φοιτητές/τριες στο εξωτερικό, 
  • εργαζόμενες/οι στο εξωτερικό, 
  • άτομα με δυσκολίες μετακίνησης

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές συνθήκες, συστηματοποιούμε την αξιοποίηση των πολλαπλών εργαλείων τηλε-επικοινωνίας στην συμβουλευτική πράξη.

Προσφέρεται το ακόλουθο πρόγραμμα:

3 συνεδρίες online συμβουλευτικής (55λ) σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα.

με συνολική αμοιβή 100 ευρώ 

Τρόποι Συνεδρίας:

  • chat: γραπτή επικοινωνία (συγχρονική) με τη χρήση των μέσων του msn, meebo, gmail, skype (ανάλογα ποια χρησιμοποιεί και είναι εξοικειωμένος ο πελάτης)
  • video-conferenceskype
  • τηλέφωνο: με την κλήση στους αριθμούς του γραφείου 210-6891011 – 6981714143
  • VO.IPskype
  • Skype Me™!

Για να προγραμματίσουμε τις συνεδρίες, θα πρέπει απαραίτητα να προκαταβάλετε το ποσό με έναν από τους 2 τρόπους που περιγράφονται παρακάτω, και να αποστείλετε τα στοιχεία πληρωμής με e-mail στο info παπάκι gkesisoglou . gr ή τηλεφωνικά στους αριθμού 210-6891011 – 6981714143, ώστε να γίνει επιβεβαίωση και κλείσιμο τηλεφωνικής ή online συνάντησης. 

Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία σας που θα περιέλθουν στη διάθεσή μας θεωρούνται απόρρητα.

Τρόποι Πληρωμής:

Προκαταβολή του ποσού:

Α) με τραπεζική κατάθεση (αντικαταβολή ή web banking)

Β) Paypal με τη χρήση πιστωτικών καρτών στον χρήστη giorgoskess

για περισσότερες πληροφορίες, ως προς τους τρόπους πληρωμής και την διεξαγωγή των συνεδριών, μπορείτε να δείτε την σχετική σελίδα.   

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.