Τα ποδήλατά μου

Mountain Bike με λάστιχα πόλης

Συνήθως, στις ιστοσελίδες των ψυχολόγων στο ελληνικό διαδίκτυο έχει μόνο ψυχρά βιογραφικά που αναφέρουν τα επιτεύγματά τους, εκτενείς εκλαϊκευμένες πληροφορίες για τη θεωρητική κλινική τους προσέγγιση, και παρουσίαση των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Αυτό βέβαια, επειδή μάλλον τις ιστοσελίδες τους τις φτιάχνει κάποια εταιρεία, που παίρνει κάποια κείμενα έτοιμα, και συνθέτει ένα τελικό αποτέλεσμα, το οποίο, παρά τα γραφικά και τα συνήθως κλισέ χρώματα, φαίνεται απρόσωπο και πολύ επαγγελματικό.

Όπως έχετε δει, στην ιστοσελίδα μου προσπαθώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Να τονίσω τα κοινωνικά στοιχεία της προσωπικότητάς μου (που δεν είναι πολλά) και τη συμμετοχή μου σε κοινωνικά δίκτυα, αφού πιστεύω ότι για να επιλέξει κάποιος τις υπηρεσίες ενός ψυχολόγου, πρέπει να γνωρίζει πράγματα γι’ αυτόν/ην.

Και επειδή στην προσέγγισή μου ο αρθρωμένος (διά)λόγος και η ποιότητα της θεραπευτικής σχέσης είναι σημαντική, ίσως το σημαντικότερο στοιχείο στην κλινική θεραπεία, επιλέγω να δείχνω στο διαδίκτυο πράγματα που μου αρέσουν. αναπαλαιωμένη κούρσα Mercier 30ετίας

Έτσι, ορίστε 2 φωτογραφίες από τα ποδηλατάκια μου, που τα μαστόρεψα σε κάποιο βαθμό με τα χερια μου. Τα αυτοκίνητα μπορεί να μην μου αρέσουν, αλλά τα ποδήλατα τα αγαπώ. Ειδικά αυτό το παλιό, που άνηκε σε ένα ξάδερφό μου και το αναπαλαίωσα από την αρχή, πολύ μου άρεσε που ασχολήθηκα.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.